Selecteer een pagina

Een Flashmob is een (grote) groep mensen die op een openbare plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt.

In de afgelopen jaren hebben wij vele flashmobs mogen organiseren. Zodoende kunnen wij met trots zeggen dat wij veel ervaring hebben met het organiseren van flashmobs. Dit is dan ook de reden dat wij verschillende opties aanbieden.

Mocht je onverhoopt toch niet vinden wat je zoekt, neem dan gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij jou van dienst kunnen zijn.


Flashmob uitgevoerd door dansers (aantal naar keuze)


De dansers zullen op uw event verschijnen op het door u gewenste tijdstip.
Het spreekt voor zich dat de dansers niet allemaal tegelijk starten om zo het verrassingseffect groot te houden.

Er kan gekozen worden uit verschillende bestaande flashmobs maar een  Flashmob op uw eigen gekozen muziek kan natuurlijk ook!


Flashmob Workshop


Bij de flashmob workshop leren professionele dansers de gehele dans aan. Dit kunnen bijvoorbeeld uw medewerkers zijn, familie en/of vrienden. De flashmob kan dan op uw gewenst tijdstip en locatie, door de hoeveelheid deelnemers worden uitgevoerd. De dansers doen zelf niet mee. Natuurlijk is dit wel bespreekbaar.


Flashmob Video


U en uw mede deelnemers leren op eigen tempo de choreografie van de dans vanaf de instructie video. Deze wordt aangeleverd via een link op youtube.

Wilt u de flashmob extra onder de aandacht brengen door dansers mee te laten doen!? De dansers zullen op de afgesproken tijd aanwezig zijn om de flashmob mee te dansen en te begeleiden.

 


Speciaal voor huwelijksaanzoeken.


Je geliefde ten huwelijk vragen op een bijzondere manier?
Dat kan met een flashmob!
Je kunt kiezen uit bestaande flashmobs. Deze worden (indien mogelijk) met kleine aanpassingen afgestemd op jou en jouw geliefde.

Wij komen met 6 dansers op de afgesproken locatie en starten de flashmob in.
Wanneer je mee wilt dansen, kan dat op het einde van de flashmob.

Er zijn ook opties dat je halverwege de flashmob mee doet, niet zozeer met de dans, maar in een andere vorm. Bijvoorbeeld je houd een bord vast met geschreven tekst welke je telkens veranderd.
Na een oriënterend gesprek kunnen we kijken wat jij kunt meedoen in de flashmob. Natuurlijk is aan het einde alle aandacht voor jou en je partner!

Flashmob organiseren?